Nasza

Sala Bankietowa

Urządź imprezę
Parallax Image 1
Parallax Image 2

Menu

okolicznościowe

Menu stworzone specjalnie dla każdego rodzaju imprezy.

Każdy znajdzie coś dla siebie, możesz też utworzyć swoje własne menu – aby to zrobić zapraszamy do kontaktu.

Kontakt

 

Cena od 200zł od osoby

ZUPY


Rosół

Zupa krem (brokułowa, cebulowa, dyniowa, z białych warzyw) z dopłatą 15 zł od osoby.

 

DANIA GŁÓWNE (2 opcje do wyboru / dodatkowe mięso dopłata 25 zł od osoby)


Pieczona karkówka w sosie borowikowym

Tradycyjny schabowy w złocistej panierce

Roladki ze szpinakiem i serem feta w sosie serowym

Devolay z serem i pieczarkami

Devolay z suszonymi pomidorami i serem mozzarella

Rumsztyk wieprzowy z cebulą

Pieczone kawałki kurczaka

 

DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH (2 opcje do wyboru / każda dodatkowa odopłatna 12 zł od osoby)


Ziemniaki z koperkiem

Kluseczki

Frytki

 

BUKIET SURÓWEK (2 opcje do wyboru / każda dodatkowa odopłatna 12 zł od osoby)


Surówka z czerwonych buraczków

Colesław

Surówka z białej kapusty

Surówka z kiszonej kapusty

 

MENU DLA DZIECI (do 12 roku życia 50% ceny)


Złociste kawałki kurczaka z frytkami i brokułem

 

ZIMNE PRZYSTAWKI 


Patera pieczonych mięs i wędlin

Deska różnorodnych serów

Jajka w sosie tatarskim

Sałatka z kurczakiem

Sałatka z pieczonym serem feta

Mini tartaletki

Roladki z tortilli

Śledzie po wiejsku

 

OPCJONALNE DANIE CIEPŁE (Dodatkowe 30 zł od osoby)


Staropolski żurek z jajkiem i białą kiełbasą

Bigos podany ze świeżym pieczywem

Zupa a’la strogonow podana ze świeżymi bułeczkami

Barszcz czerwony z pasztecikami ( farsz mięsny lub z kapustą i grzybami)

 

NAPOJE


Kawa i herbata bez ograniczeń w formie bufetu

Sok jabłkowy/pomarańczowy oraz woda mineralna niegazowana 1 l na osobe

 

OPCJE DODATKOWE


Patera z owocami – 110 zł

Pucharki lodowe – 23 zł za sztukę

Ciasta domowej roboty (blaszka 150 zł)

Możliwość wniesienia tortu lub ciasta we własnym zakresie odpłatne dodatkowo 20 zł od sztuki.

 

przewidywany czas uroczystości


6h – obiad z przystawkami
Każda dodatkowa godzina odpłatna 150 zł.
W cenie jest zawarta dekoracja stołu, kwiaty oraz krzesło dziecka komunijnego zaakcentowane pokrowcem.

 

Cena 75 zł od osoby

ZUPy


Rosół

Zupa krem (brokułowa, cebulowa, dyniowa, z białych warzyw) z dopłatą 15 zł od osoby.

 

DANIA GŁÓWNE ( 1 opcja do wyboru / dodatkowe mięso odpłatne 25 zł od osoby)


Pieczona karkówka w sosie borowikowym

Tradycyjny schabowy w złocistej panierce

Roladki ze szpinakiem i serem feta w sosie serowym

Devolay z serem i pieczarkami

Devolay z suszonymi pomidorami i serem mozzarella

Pieczone kawałki kurczaka 

Rumsztyk wieprzowy z cebulą

 

DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH ( 1 opcja do wyboru / każda dodatkowa odpłatna 12 zł od osoby )


Ziemniaki z koperkiem

Frytki

 

BUKIET SURÓWEK ( 1 opcja do wyboru / każda dodatkowa odpłatna 12 zł od osoby )


Surówka z czerwonych buraczków

Colesław 

Surówka z białej kapusty

Surówka z kiszonej kapusty

 

MENU DLA DZIECI (dzieci do 12 roku życia 50% ceny)


Złociste kawałki kurczaka z frytkami i brokułem

 

ZIMNE PRZYSTAWKI (5 opcji do wyboru za dopłatą 55 zł od osoby)


Patera pieczonych mięs i wędlin

Deska różnorodnych serów

Jajka w sosie tatarskim

Sałatka z kurczakiem

Sałatka z pieczonym serem feta

Mini tartaletki

Roladki z tortilli

Śledzie po wiejsku

 

NAPOJE


Kawa i herbata bez ograniczeń

Sok jabłkowy/pomarańczowy 250 ml na osobę

Woda mineralna 250 ml na osobę

 

OPCJE DODATKOWE


Ciasto domowe (blaszka 150 zł)

Pucharki lodowe – 23 zł / szt.

Patera z owocami – 110 zł

Możliwość wniesienia tortu lub ciasta we własnym zakresie odpłatnie dodatkowo 15 zł od sztuki.

 

PRZEWIDYWANY CZAS UROCZYSTOŚCI


3h – obiad

5h – obiad z przystawkami

Każda dodatkowa godzina odpłatna 150 zł

 

Cena 90 zł od osoby 

 

ZUPy


Rosół

Zupa krem (brokułowa, cebulowa, dyniowa, z białych warzyw) z dopłatą 15 zł od osoby.

 

DANIA GŁÓWNE (2 opcje do wyboru / dodatkowe mięso odpłatne 25 zł od osoby)


Pieczona karkówka w sosie borowikowym

Tradycyjny schabowy w złocistej panierce

Roladki ze szpinakiem i serem feta w sosie serowym

Devolay z serem i pieczarkami

Devolay z suszonymi pomidorami i serem mozzarella

Rumsztyk wieprzowy z cebulą

Pieczone kawałki kurczaka

 

DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH (2 opcje do wyboru / każda dodatkowa odpłatna 12 zł od osoby)


Ziemniaki z koperkiem

Kluseczki

Frytki

 

BUKIET SURÓWEK ( 2 opcje do wyboru / każda dodatkowa odpłatna 12 zł od osoby)


Surówka z czerwonych buraczków

Colesław

Surówka z białej kapusty

Surówka z kiszonej kapusty

 

MENU DLA DZIECI (dzieci do 12 roku życia 50% ceny)


Złociste kawałki kurczaka z frytkami i brokułem

 

ZIMNE PRZYSTAWKI (5 opcji do wyboru za dopłatą 55 zł od osoby)


Deska różnorodnych serów

Patera pieczonych mięs i wędlin

Jajka w sosie tatarskim

Sałatka z kurczakiem

Sałatka z pieczonym serem feta

Mini tartaletki

Roladki z tortilli

Śledzie po wiejsku

 

NAPOJE


Kawa i herbata bez ograniczeń

Sok jabłkowy/pomarańczowy 250 ml na osobę

Woda mineralna 250 ml na osobę

 

OPCJe dodatkowe


Ciasto domowe (blaszka 150 zł)

Pucharki lodowe – 23 zł / szt.

Patera z owocami – 110 zł

Możliwość wniesienia tortu lub ciasta we własnym zakresie odpłatnie dodatkowo 15 zł od sztuki.

PRZEWIDYWANY CZAS UROCZYSTOŚCI


3h – obiad

5h – obiad z przystawkami

Każda dodatkowa godzina odpłatna 150 zł

Menu 190 zł od osoby

Tradycyjne przywitanie chlebem i szampanem oraz toast z lampką szampana

zupa


Tradycyjny, pachnący lubczykiem rosół z makaronem

 

Obiad (2 opcje do wyboru)


Kotlet de voille z piersi kurczaka nadziewany pieczarkami i serem mozzarella

Pieczona karkówka w aromatycznym sosie borowikowym

Tradycyjny kotlet schabowy w panierce

Rumsztyk pieczony ze złocistą cebulką

Kotlet de voille z piersi kurczaka z suszonymi pomidorami

Roladki ze szpinakiem w sosie serowym

Pieczone kawałki kurczaka

 

Dodatki (2 opcje do wyboru)


Ziemniaki z koperkiem

Kluseczki

Pieczone ziemniaczki

 

SURÓWKI (2 opcje do wyboru)


z białej kapusty

z czerwonych buraków

z czerwonej kapusty

z kiszonej kapusty

Colesław

 

Zimne przekąski (5 opcji do wyboru / podane ze świeżym pieczywem)


Półmisek pieczonych mięs i wędlin

Deska serów

Śledzie po wiejsku

Sałatka z kurczaka w sosie musztardowo – miodowym

Jajka w sosie tatarskim

Mini tartaletki z różnorodnymi nadzieniami

Sałatka z pieczonym serem feta

 

Ciepły posiłek (2 opcje do wyboru)


Barszcz czerwony z pasztecikiem mięsnym lub z kapustą i grzybami

Zupa gulaszowa a la strogonow podana z gorącymi bułeczkami

Chłopski garnek

Bigos staropolski

Żurek z białą kiełbasą i jajkiem na wędzonce

Pieczone udko z kurczaka podane z frytkami i grillowanymi warzywami

 

stół kawowo-herbaciany


Teabox z różnymi rodzajami herbat, kawa, dodatki – bez ograniczeń

 

Dekoracje


Białe obrusy, serwetki w kolorze ecru, świeże margerytki.

 

opcje dodatkowo płatne


Opłata korkowa – 15 zł / osoba

Pokrowce na krzesła – 20 zł / osoba

Stół wiejski – 1500 zł

 

obsługa


W CENĘ MENU WLICZONY JEST PODATEK VAT, OBSŁUGA KELNERSKA, OPŁATA ZAIKS ZA PUBLICZNE ODTWARZANIE MUZYKI, WYNAJEM SALI PRZEZ 10 GODZIN (KAŻDA DODATKOWA GODZINA W CENIE 150 ZŁ).

Menu 230zł od osoby

Tradycyjne przywitanie chlebem i szampanem oraz toast z lampką szampana

zupa


Tradycyjny, pachnący lubczykiem rosół z makaronem

 

Obiad (3 opcje do wyboru)


Kotlet de voille z piersi kurczaka nadziewany pieczarkami i serem mozzarella

Pieczona karkówka w aromatycznym sosie borowikowym

Tradycyjny kotlet schabowy w panierce

Rumsztyk pieczony ze złocistą cebulką

Kotlet de voille z piersi kurczaka z suszonymi pomidorami

Roladki ze szpinakiem w sosie serowym

Pieczone kawałki kurczaka

 

Dodatki (3 opcje do wyboru)


Ziemniaki z koperkiem

Kluski śląskie z masłem

Pieczone ziemniaczki

 

SURÓWKI (3 opcje do wyboru)


z białej kapusty

z czerwonych buraków

z czerwonej kapusty

z kiszonej kapusty

Colesław

 

Zimne przekąski (5 opcji do wyboru / podane ze świeżym pieczywem)


Półmisek pieczonych mięs i wędlin

Deska serów

Śledzie po wiejsku

Sałatka z kurczaka w sosie musztardowo – miodowym

Jajka w sosie tatarskim

Mini tartaletki z różnorodnymi nadzieniami

Sałatka z pieczonym serem feta

 

Ciepły posiłek (3 opcje do wyboru)


Barszcz czerwony z pasztecikiem mięsnym lub z kapustą i grzybami

Zupa gulaszowa a la strogonow podana z gorącymi bułeczkami

Chłopski garnek

Bigos staropolski

Żurek z białą kiełbasą i jajkiem na wędzonce

Pieczone udko z kurczaka podane z frytkami i grillowanymi warzywami

 

stół kawowo-herbaciany


Teabox z różnymi rodzajami herbat, kawa, dodatki – bez ograniczeń

 

Dekoracje


Białe obrusy, serwetki w kolorze ecru, świeże margerytki.

 

opcje dodatkowo płatne


Opłata korkowa – 15 zł / osoba

Pokrowce na krzesła – 20 zł / osoba

Stół wiejski – 1500 zł

 

obsługa


W CENĘ MENU WLICZONY JEST PODATEK VAT, OBSŁUGA KELNERSKA, OPŁATA ZAIKS ZA PUBLICZNE ODTWARZANIE MUZYKI, WYNAJEM SALI PRZEZ 10 GODZIN (KAŻDA DODATKOWA GODZINA W CENIE 150 ZŁ).

Menu 270 zł od osoby

Tradycyjne przywitanie chlebem i szampanem oraz toast z lampką szampana

zupa


Tradycyjny, pachnący lubczykiem rosół z makaronem

 

Obiad (3 opcje do wyboru)


Kotlet de voille z piersi kurczaka nadziewany pieczarkami i serem mozzarella

Pieczona karkówka w aromatycznym sosie borowikowym

Tradycyjny kotlet schabowy w panierce

Rumsztyk pieczony ze złocistą cebulką

Kotlet de voille z piersi kurczaka z suszonymi pomidorami

Roladki ze szpinakiem w sosie serowym

Pieczone kawałki kurczaka

 

Dodatki (3 opcje do wyboru)


Ziemniaki z koperkiem

Kluski śląskie z masłem

Pieczone ziemniaczki

 

SURÓWKI (3 opcje do wyboru)


z białej kapusty

z czerwonych buraków

z czerwonej kapusty

z kiszonej kapusty

Colesław

 

Deser


Pucharki lodowe, patery z owocami na stole.

 

Zimne przekąski (5 opcji do wyboru / podane ze świeżym pieczywem)


Półmisek pieczonych mięs i wędlin

Deska serów

Śledzie po wiejsku

Sałatka z kurczaka w sosie musztardowo – miodowym

Jajka w sosie tatarskim

Mini tartaletki z różnorodnymi nadzieniami

Sałatka z pieczonym serem feta

 

Ciepły posiłek (3 opcje do wyboru)


Barszcz czerwony z pasztecikiem mięsnym lub z kapustą i grzybami

Zupa gulaszowa a la strogonow podana z gorącymi bułeczkami

Chłopski garnek

Bigos staropolski

Żurek z białą kiełbasą i jajkiem na wędzonce

Pieczone udko z kurczaka podane z frytkami i grillowanymi warzywami

 

stół kawowo-herbaciany


Teabox z różnymi rodzajami herbat, kawa, dodatki – bez ograniczeń

 

Dekoracje


Białe obrusy, serwetki w kolorze ecru, świeże margerytki.

 

opcje dodatkowo płatne


Opłata korkowa – 15 zł / osoba

Stół wiejski – 1500 zł

 

obsługa


W CENĘ MENU WLICZONY JEST PODATEK VAT, OBSŁUGA KELNERSKA, OPŁATA ZAIKS ZA PUBLICZNE ODTWARZANIE MUZYKI, WYNAJEM SALI PRZEZ 10 GODZIN (KAŻDA DODATKOWA GODZINA W CENIE 150 ZŁ).

Menu 110 zł od osoby / Opcja 1

zupa


Barszcz czerwony z pasztecikami z kapustą i grzybami

 

Danie główne (1 opcja do wyboru)


Grillowane polędwiczki w sosie borowikowym podane z gnocchi i surówką z czerwonej kapusty

Dorsz w złocistej panierce z pieczonymi ziemniaczkami i surówką z kiszonej kapusty

 

BUFET ZIMNY (dodatkowo płane 60 zł od osoby)


Sałatka śledziowa

Patera pieczonych mięs i wędlin

Deska serów z dodatkiem żurawiny

Jajka faszerowane wędzonym łososiem

Świeże pieczywo

 

Bufet kawowy


Kompot z suszonych owoców, kawa i herbata – bez ograniczeń w formie bufetu

Sok jabłkowy, pomarańczowy, woda niegazowana – 250ml / osobę

Wigilijne ciasto

 

Menu 145zł od osoby / Opcja 2

zupa (1 opcja do wyboru)


Krem z borowików z groszkami ptysiowymi

Krem cebulowy z dodatkiem grzanek serowych

 

GORĄCY BUFET (dania podawane na półmiskach)


Grillowane polędwiczki w sosie borowikowym podane z gnocchi i surówką z czerwonej kapusty

Wigilijna kapusta z grzybami

Pierogi z kapustą i grzybami

Pieczarki faszerowane

Pieczone ziemniaczki

 

Deser


Sernik w polewie czekoladowej

 

Bufet kawowy


Kompot z suszonych owoców, kawa i herbata – bez ograniczeń w formie bufetu

Sok jabłkowy, pomarańczowy, woda niegazowana – 250ml / osobę

Wigilijne ciasto

 

Menu 120 zł od osoby / opcja 3

zupa (1 opcja do wyboru)


Barszcz czerwony z pasztecikami z kapustą i grzybami

Zupa grzybowa z łazankami

 

Danie główne (1 opcja do wyboru)


Pstrąg wędzony podany z pieczonymi ziemniaczkami i warzywami z masłem rozmarynowym

Dorsz w sosie śmietanowo – kaparowym podany z purre ziemniaczanym i brokułem

 

BUFET ZIMNY (dodatkowo płane 70 zł od osoby)


Śledź po polsku z cebulką w oleju

Patera pieczonych mięs i wędlin

Tartaletki z wędzonym łososiem

Ryba po grecku

Sałatka śledziowa

Świeże pieczywo

 

Bufet kawowy


Kompot z suszonych owoców, kawa i herbata – bez ograniczeń w formie bufetu

Sok jabłkowy, pomarańczowy, woda niegazowana – 250ml / osobę

Wigilijne ciasto